Nyheter

TiksPac tecknar samarbetsavtal med Plogga Sverige AB.

Plogga har många intressanta kontakter med företag och organisationer som har stora utmaningar med nedskräpning och som verkligen vill göra något åt problemet. Vi tror vår Nudgade Skräpplockarstation kan vara en del av lösningen. Plogga kommer lyfta fram fördelarna med vår Skräpplockarstation inom sitt växande nätverk. Vi ser stora affärsmöjligheter genom detta samarbete.

PLOGGA grundades i Sverige år 2016 och är idag ett bolag, förening och en folkrörelse där själva aktiviteten går ut på att plocka skräp samtidigt som man joggar. Det går även lika bra att promenera, åka skateboard, cykla, simma eller annat. Plogging är attitydförändrande och ploggare är stolta skräpplockare som gör något åt vår miljö och hälsa innan det är för sent. I dag finns Plogga-rörelsen på alla kontinenter och i mer än 100 länder. Plogga hjälper dagligen till att starta upp nya aktiva Plogging-grupper över hela världen.

Ploggas vision är tydlig och enkel: – Att skapa en ren värld. Problematiken har legat i att det ansetts fult att plocka upp skräp efter andra, samt att folk har tappat respekten och slänger skräp omkring sig i allt högre grad. Plogging handlar helt enkelt om att vända den nuvarande negativa trenden för ett långsiktigt hållbart samhälle. Plogga är en konkret, inkluderande och positiv lösning på problemet; genom att Plogga är det inte längre tabubelagt att plocka skräp.

För mer info om Plogga och deras aktiviteter se:

https://plogga.se/

https://www.facebook.com/plogga/